The Blog

Kamionstop Magyarországon, 2017 december

2017 decemberében a hétvégi kamionstop a 7.5 t legnagyobb megengedett össztömeg feletti tehergépjárművekre vonatkozik, legyen az belföldi vagy nemzetközi fuvarozás. Decemberben így alakul a kamionstop órarendje Magyarországon: 2017. december 2. (szo) 22:00 órától » december 3. (v) 22:00 óráig 2017. december 9. (szo) 22:00 órától » december 10. (v) 22:00 óráig 2017. december 16. (szo)

olvass tovább →

Szeptemberben élesítették a Nemzeti Tengelysúlymérő-rendszert (TSM). Autópályákon és a főutakon 89 ponton, automatikusan mérnek.

A tengelysúlymérő rendszer feladata a szabályok betartatása, a tisztességtelen versenyelőny megszüntetése, a forgalombiztonság növelése és közútjaink megóvása. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint, a rendszer elsősorban a túlsúlyos teherautókat és kamionokat szűri ki. Ez főként a gyűjtőfuvarozást, fuvarozást érinti. A 20 tonna össztömeg alatti járművek vezetőit csak akkor fenyegeti büntetés, ha az automata mérés jelzése alapján,

olvass tovább →

UPS szekrények cseréjét végeztük az UniCredit Bank szabadság téri székházában

Gépszállítás során, a 750kg-os szekrények biztonságos kimozgatása az alagsori szerver szoba tápellátó helységéből tapasztalt rakodóinknak is kihívás volt. A helyszűke miatt nem mindenki fért mindig egyszerre a súlyos gépekhez, a kényes bútorzat, a szűk folyosók és éles sarkok, a teherlift hiánya tovább nehezítette a dolgunkat. Mégis sikerrel vettük az akadályokat, fontos a jól működő csapatszellem!

olvass tovább →

Gépszállítás, fuvarozás Nyugat-Európából

Egyre nagyobb a keletje a használt, de jó állapotú munkagépek importjának. Főként az Egyesült Királyságból és Hollandiából szállítunk munkagépeket.

olvass tovább →

Szünetmentes áramellátó berendezések fuvarozását és helyükre emelését végeztük

Az olasz EMERSON gyártmányú gépeket illetően február közepén kaptuk a megbízást a nemzetközi fuvarozás és azok helyszínre történő kiszállításának a lebonyolítására. APM 60 kVA UPS típusú gépek több mint 220cm magasak,  közel fél tonnát nyomnak. Képzett rakodóinak minden tapasztalatára és testi erejére szükségük volt a gépek alagsori mozgatásához és tartókeretükre emeléséhez. Önmagában a magasság és

olvass tovább →

Archívum