The Blog

UPS szekrények cseréjét végeztük az UniCredit Bank szabadság téri székházában

Gépszállítás során, a 750kg-os szekrények biztonságos kimozgatása az alagsori szerver szoba tápellátó helységéből tapasztalt rakodóinknak is kihívás volt. A helyszűke miatt nem mindenki fért mindig egyszerre a súlyos gépekhez, a kényes bútorzat, a szűk folyosók és éles sarkok, a teherlift hiánya tovább nehezítette a dolgunkat. Mégis sikerrel vettük az akadályokat, fontos a jól működő csapatszellem!

olvass tovább →

Gépszállítás, fuvarozás Nyugat-Európából

Egyre nagyobb a keletje a használt, de jó állapotú munkagépek importjának. Főként az Egyesült Királyságból és Hollandiából szállítunk munkagépeket.

olvass tovább →

Kamionstop Magyarországon, 2017 augusztus

  2017 augusztusában a hétvégi kamionstop a 7.5 t legnagyobb megengedett össztömeg feletti tehergépjárművekre vonatkozik, legyen az belföldi vagy nemzetközi fuvarozás.         Augusztusban így alakul a kamionstop órarendje Magyarországon: augusztus 5. szombat 15:00 – augusztus 2. vasárnap 22:00 augusztus 12. szombat 15:00 – augusztus 13. vasárnap 22:00 augusztus 19. szombat 15:00 –

olvass tovább →

Szünetmentes áramellátó berendezések fuvarozását és helyükre emelését végeztük

Az olasz EMERSON gyártmányú gépeket illetően február közepén kaptuk a megbízást a nemzetközi fuvarozás és azok helyszínre történő kiszállításának a lebonyolítására. APM 60 kVA UPS típusú gépek több mint 220cm magasak,  közel fél tonnát nyomnak. Képzett rakodóinak minden tapasztalatára és testi erejére szükségük volt a gépek alagsori mozgatásához és tartókeretükre emeléséhez. Önmagában a magasság és

olvass tovább →

CMR fuvarlevél

A CMR a fuvarozás során az egyik legfontosabb alapdokumentum. A CMR helyes kitöltése nagyon fontos, hisz a fuvardíjat ez alapján kapja a cég, és abból tud bennünket kifizetni! A CMR egy nemzetközi fuvarlevél, amely azt bizonyítja, hogy a fuvarozás szerződés alapján történik. Nem minden rovatot kell mindig kitölteni, de van néhány, amelyet mindig! Ezek a következőek: 1.

olvass tovább →

Archívum